Casa Portuguesa

Deze grotendeels authentieke en knusse Portugese casa heeft een groot lommerrijk terras met een  mooie dubbele barbecue, een echte broodoven en een flinke stenen tafel. Het overdekte terras is in de zomer een heerlijke plek, die niet op de volle zon ligt en volop ruimte biedt. Aan de zuidoostkant ligt een erg leuk en ruim terras in de tuin, waar je de hele dag kunt vertoeven. Schaduw is er van twee vijgenbomen en de muur. Later in de middag verkassen sommige zonaanbidders naar het ruime terras op het zuidwesten om uiteindelijk te genieten van de kleuren van de ondergaande zon. En te kijken naar de schapen van onze buurman of zijn eenden en ander pluimvee.

De woonkamer annex keuken is gemoderniseerd en zeer aangenaam. Ook hier is televisie met satelliet ontvangst. Het huisje heeft een slaapkamer met een goed lits-jumeaux bed en een drie-deurslinnenkast. Er is sinds kort een tweede kleine slaapkamer. We kunnen ook een kinderbedje bij plaatsen. Er is een prima badkamer met douche, toilet, gevelkacheltje en een kluisje voor uw kostbaarheden. Een internet verbinding is mogelijk.
Ons heerlijke zwembad is ook voor onze gasten beschikbaar na overleg.

Voor de rokers: graag buiten op het (overdekte) terras.

Beide casa’s worden door ons verhuurd op basis van zelfverzorging. We zorgen er wel voor dat er bij aankomst voor de eerste dag(en) de meest noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn. Zoals flessenwater, koffie en thee, suiker, toiletpapier e.d. De casa’s worden eenmaal per week voor u schoongemaakt. Ook voor schoon bedden- en badgoed wordt gezorgd. Strandlakens wel zelf meenemen s.v.p..De casa’s bieden ook goede mogelijkheden om te overwinteren. Er is een gaskachel voor koude avonden en twee bedden zijn voorzien van elektrische dekens. Daarnaast kunt u beschikken over een luchtontvochtiger.

Een Wifi aansluiting (gratis), wasmachine en diepvriezer behoren tot de mogelijkheden.

Golf

We zitten op een zeer geschikte plek om in de buurt te golfen: Palmares ligt op een paar minuten afstand. Niet ver zijn bijvoorbeeld de golfbanen van Parque da Floresta, Espiche, Boavista, Penina, Morgado de Reguengo, Alto, Pestana resorts, Silves Golf, Carvoeiro Gramacho.