Casa Algarvia

Voor Casa Algarvia ligt over de volle breedte een terras pal op het zuiden. Voor erg warme dagen is er een groot zonnescherm, wat er ook voor zorgt dat het binnenshuis aangenaam blijft. Aan de oostkant ligt een tuintje met een fijne buiten barbecue.
Indeling: woonkamer/keuken met zit- en eetgelegenheid, twee slaapkamers met voldoende opbergruimte en kluisje, douche met vaste wastafel en toilet.
De casa is goed ingericht, heeft uitstekende bedden en televisie met satelliet ontvangst voor vele zenders. Er is een mogelijkheid voor een vijfde bed. Een internet verbinding is mogelijk. U doet de gasten na u en ons een groot plezier door alleen buiten te roken.Beide casa’s worden door ons verhuurd op basis van zelfverzorging.
Ons heerlijke zwembad is ook voor onze gasten beschikbaar na overleg.
We zorgen er wel voor dat er bij aankomst voor de eerste dag(en) de meest noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn. Zoals flessenwater, koffie en thee, suiker, toiletpapier e.d. De casa’s worden eenmaal per week voor u schoongemaakt. Ook voor schoon bedden- en badgoed wordt gezorgd. Strandlakens wel zelf meenemen s.v.p.
De casa’s bieden ook goede mogelijkheden om te overwinteren. Er is een gaskachel voor koude avonden en twee bedden zijn voorzien van elektrische dekens. Daarnaast kunt u beschikken over een luchtontvochtiger.
.
Een Wifi aansluiting (gratis), wasmachine en diepvriezer behoren tot de mogelijkheden.
.
Golf
We zitten op een zeer geschikte plek om in de buurt te golfen: Onyria Palmares ligt op een paar minuten afstand. Niet ver zijn bijvoorbeeld de golfbanen van Parque da Floresta, Espiche, Boavista, Penina, Morgado de Reguengo, Alto, Pestana resorts, Silves Golf, Carvoeiro Gramacho.